Wie We Zijn

De belangrijkste dingen die je over ons moet weten

Kennismaking met onze expertise

Uw gemoderniseerde, partner in douane- en logistieke oplossingen.

Als onderdeel van de LIS Group zijn wij een Vlaamse firma gespecialiseerd in douaneformaliteiten en supply-chain management. Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij alle aspecten van internationale handel, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Onze diensten en voordelen

Hoogwaardige dienstverlening op maat, afgestemd op uw unieke behoeften en eisen.

Diepgaande kennis

Onze douanedeclaranten beschikken over uitgebreide kennis van douanewetgeving en -procedures. Wij zorgen ervoor dat uw goederen vlot en volgens de wettelijke vereisten worden geïmporteerd en geëxporteerd.

Persoonlijke begeleiding

Wij bieden een persoonlijke service en ondersteuning gedurende het gehele proces. Ons team staat altijd voor u klaar om eventuele vragen of problemen te beantwoorden en u te helpen bij het navigeren door de complexiteit van internationale handel.

Our Office

We are where we're needed. Boots on the floor.

Our Process

Efficiënte Douaneprocessen

Wij zorgen voor naadloze douaneprocessen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

01
Goederenclassificatie

Onze experts bepalen de juiste classificatie van uw goederen, zodat u de correcte invoerrechten en belastingen betaalt en onnodige extra kosten vermijdt.

02
Documentatiebeheer

Wij verzorgen het invullen en indienen van de vereiste douanedocumenten, waardoor u tijd en geld bespaart en voldoet aan alle wettelijke vereisten.

03
Compliance en advies

Onze declaranten adviseren u over douanewetgeving en -voorschriften en zorgen ervoor dat u compliant blijft, waardoor u potentiële boetes en vertragingen vermijdt.

04
Persoonlijke begeleiding

We bieden persoonlijke service en begeleiding gedurende het hele proces, zodat u altijd een betrouwbare partner heeft om eventuele vragen of problemen op te lossen.

Laten We Samen Iets
Geweldig Maken